Rabu, 04 November 2015

A mikroskopik Ocean-Extract - 6 sebab Ia Boleh Menggalakkan LONGEVITY Anda Dan MELINDUNGI Kesihatan Anda

A mikroskopik Ocean-Extract - 6 sebab Ia Boleh Menggalakkan LONGEVITY Anda Dan MELINDUNGI Kesihatan Anda

A mikroskopik Ocean-Extract - 6 sebab ia mungkin Anda # 1 Promoter panjang umur dan MELINDUNGI Anda Dari Kematian pra-matang.

Apakah kamu akan percaya jika kita memberitahu anda bahawa ONE bahan mengandungi keseluruhan spektrum nutrien untuk profil nutrisi manusia dan bahawa bahan yang sama adalah # 1 proliferator kehidupan di bumi dan sebenarnya mewujudkan atmosfera kita dan membolehkan kehidupan spesis manusia keseluruhan kami ?

Fakta ini ialah sumber hidup-nutrien satu mewujudkan sehingga 90% daripada oksigen yang kita sedut!

SO ... Apakah ia?

Ia adalah satu mikro-alga yang dipanggil MARINE-fitoplankton. tidak boleh dikelirukan dengan lain-lain "alga", Marine-Fitoplankton mempunyai itu pelbagai sendiri manfaat hidup yang menyediakan, dan juga boleh menjadi # 1 penyelesaian untuk mencapai kesihatan yang optimum dan daya hidup hari ini!

Marine Fitoplankton mengandungi sumber bio-paling tinggi di dunia (SOD) "Superoxide Dismutase", enzim antioksidan dalaman dihasilkan-besar badan anda - melindungi anda daripada bahaya "tekanan oksidatif" yang memberi kesan negatif ke atas kesihatan anda. Banyak kajian telah membuktikan yang tidak dapat disangkal SOD yang dikatakan anak LANJUTAN LIFE.

Rasional paling menarik kerana Marine-Fitoplankton adalah "Kebolehan 6-unik" yang akan membantu untuk membuat anda lebih sihat daripada yang lain ...

SEBAB # 1: Untuk Live dan berkembang maju kita Perlu Tenaga Matahari!

Dr Joseph Mercola menyatakan; "Mendapatkan Vitamin D dan cahaya matahari semula jadi adalah salah satu langkah yang paling penting dalam kesihatan anda."

Ramai profesional perubatan terkemuka mendakwa bahawa Vitamin D adalah salah satu pemakanan-sumber yang boleh mempengaruhi lebih 10% daripada gen anda dan mencegah lebih daripada 16 jenis masalah kesihatan mengancam nyawa.

Marine-Fitoplankton menyerap kira-kira 10% daripada SEMUA cahaya matahari yang diserap oleh semua tumbuh-tumbuhan di bumi! Ini bermakna terdapat sumber yang lebih baik hidup Vitamin D dan LIFE ENERGY Sun kita daripada di Marine Fitoplankton.

Kemudian ada OXYGEN ...

# 2 SEBAB: Tanpa Bersih Oksigen Sel anda tidak boleh berfungsi!

Jumlah oksigen di dalam sel-sel anda adalah langsung korelasi dengan jumlah elektron tambahan sel-sel anda miliki. Semakin elektron sel-sel anda memegang kapasiti yang lebih tinggi meremajakan sel-sel anda akan mempunyai.

Ia membuktikan bahawa kebanyakan orang yang mempunyai masalah selular, yang mengalami penyakit-penyakit yang mengancam nyawa dan penyakit kronik yang sebenarnya kekurangan elektron ini!

(Nota - jika anda mempunyai tampalan tertentu atau prosedur pergigian, badan anda sedang teruk dirompak elektron penting Lama kelamaan, ini boleh membawa kepada penyakit yang serius, dan juga kematian pra-matang!.)

Marine-Fitoplankton menyediakan badan dan sel-sel anda dengan semua elektron yang memberi hidup yang diperlukan untuk berfungsi pada tahap yang optimum! Penting untuk kesihatan dan umur panjang anda!

Tetapi ini membawa kita kepada satu lagi masalah ... bagaimana anda mengekalkan Elektron?

SEBAB # 3: Sel-sel anda tidak dapat Kekalkan-Elektron Tanpa Sihat-Membran!

Jika membran sel anda adalah terdiri daripada "lemak diplasticiz" (sangat biasa dengan diet Amerika hari ini) sel-sel anda tidak boleh MENGEKALKAN elektron ini,

Ini "lemak diplasticiz" berlaku apabila memakan yang seumpamanya; hidrogenasi minyak, minyak canola, kurang ditekan atau minyak tengik semua jenis (ini adalah hampir semua daripada mereka), dan tenusu homogenized, hanya untuk menamakan beberapa ...

Mengelakkan ini minyak dan makanan adalah hampir mustahil ... satu lagi sebab penting yang anda perlu mengambil Marine-Fitoplankton ...

Marine-Fitoplankton menyediakan badan anda dengan asal asid lemak perlu hidup, yang digunakan untuk membina membran sel yang sihat dan menggantikan yang rosak lama! Badan anda tahu dengan tepat apa yang perlu dilakukan dengan asid lemak perlu.

Apabila anda makan badan anda Marine-Fitoplankton, ia pergi untuk bekerja secara automatik bermula untuk menggantikan semua toksik-sel membran, dengan bahan baru yang sihat!

Sekarang untuk Sebab # 4 Badan anda tidak boleh menjalankan proses ini dengan baik jika anda tidak mempunyai Essential Minerals diperlukan dalam sistem anda.

SEBAB # 4: Badan Anda tidak dapat berfungsi tanpa Essential Minerals!

Hampir semua orang yang membangunkan beberapa jenis penyakit kronik atau kerosakan tubuh badan dari awal-penuaan, adalah mineral-kekurangan!

Lebih daripada 80% daripada kita adalah kronik-kekurangan dalam sekurang-kurangnya sesetengah mineral penting, terutamanya Magnesium.

Marine-Fitoplankton untuk menyelamatkan ... Marine Fitoplankton semua mineral penting tubuh anda untuk menjaga perkara-perkara berjalan dengan lancar!

Dan sekarang untuk Sebab # 5 kita sangat memerlukan untuk mengekalkan hati yang sihat untuk mengekalkan kesihatan kita ...

SEBAB # 5: Hati anda adalah kunci untuk Meningkatkan Kesihatan Anda!

Hati yang menyokong sistem imun anda dan mengawal keupayaan anda untuk menyerap bahan-bahan hidup yang penting, menyingkirkan toksin dan membina sel-sel baru. Hati anda adalah kunci utama dalam memulihkan badan anda dan mendapat lebih sihat jika anda mengalami masalah kesihatan.

Hati anda bekerja sebagai stesen kuasa pusat anda dan ia tidak boleh melaksanakan tugas yang diperlukan untuk menjaga berbasikal badan anda, pembersihan dan persembahan untuk aktiviti selular yang betul jika sistem pencernaan anda menjadi terjejas, atau jika ada penyakit kronik atau bermulanya senyap pelbagai penyakit.

Apabila kesihatan atau kekurangan itu anda telah memberi kesan kepada hati anda untuk apa-apa ijazah, ia menjadi semakin sukar untuk mendapatkan nutrien kesihatan meningkatkan betul ke dalam badan anda. Hati anda tidak boleh menyerap bahan-bahan yang diperlukan untuk membina sel-sel baru!

Marine-Fitoplankton untuk menyelamatkan ... kerana ia adalah mikroskopik (5 kali lebih kecil daripada sel-sel darah merah) dan bio-ia tidak memerlukan pemprosesan penghadaman biasa untuk mendapatkan diserap melalui saluran GI anda dan oleh hati anda. Ini bermakna tubuh anda akan menerima bahan api pemakanan yang diperlukan untuk melaksanakan itu fungsi yang diperlukan dan menghasilkan sel-sel baru yang sihat!

Dalam perspektif hanya sedikit Marine-Fitoplankton boleh mencetuskan badan anda untuk menambah berbilion sel-sel baru yang sihat!

SEBAB # 6: Badan anda memerlukan mencukupi Neuro-Chemicals untuk HEAL!

Kita tidak boleh tidur, berfikir, atau HEAL tanpa neuro-bahan kimia, seperti Seratonin, GABA, dopamin dan asetilkolina. Oleh itu kita tidak boleh menjadi sihat dan kami tidak boleh ENJOY LIFE!

Marine-Fitoplankton mengandungi semua yang anda perlu untuk memulihkan ini penting neuro-bahan kimia!

Sebagai perkara fakta, yang terkenal di dunia pakar dalam Kesihatan Otak, Dr Eric Braverman menyatakan;

"Otak adalah organ yang paling penting dan ia memberi kesan setiap penyakit. Tidak ada penyakit yang otak tidak memberi kesan dan membantu mendapatkan perkhidmatan yang lebih baik."

Marine-Fitoplankton adalah cara yang paling terkenal untuk menyuburkan dan menjaga otak anda siap sedia untuk membaiki dan melindungi mekanisme kawalan badan anda - seperti neurotransmitter!

Keupayaan unik Ini bahan untuk mewakili semua keperluan ini, membuat ia revolusi untuk kesihatan kita.

SO ... Kesimpulannya Marine-Fitoplankton MENGANDUNGI SEGALANYA DIPERLUKAN untuk menggantikan perkara yang diperlukan untuk membina semula badan anda, merangsang otak anda, dan mengembalikan kesihatan yang optimum dan pengaruh!

Kami telah mengambil diri kita dan mengesyorkan bahawa anda melakukan perkara yang sama! DAPATKAN SESETENGAH untuk anda dan keluarga anda secepat mungkin ... mesti mutlak pada pendapat kami.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar